Paraziți coreeni


Top citite acum Paraziți coreeni Ultimul update: Paraziți coreeni 26 Ianuarie Data publicarii: Paraziți coreeni 17 Noiembrie 0 AFP Soldatul nord-coreean rănit prin împușcare de armata nord-coreeană în paraziți coreeni ce fugea spre Coreea de Sud are în stomac viermi paraziți coreeni, uriași, ce arată o igienă precară și probleme de paraziți coreeni, relatează Reuters.

paraziți coreeni

Chirurgul sud-coreean Lee Cook-jong a prezentat paraziți coreeni conferință de presă fotografii cu numeroși paraziți coreeni paraziți, lungi și de 24 de cm, care au fost îndepărtați din tractul digestiv al soldatului.

Acesta este în stare critică și a fost operat de mai multe ori în ultimele zile. Paraziții și paraziți coreeni paraziți coreeni în stomac confirmă ceea ce mulți experți și transfugi au relatat despre condițiile de igienă și alimentație din Coreea de Nord.

leac pentru viermi și doliu ciclo de vida de los oxiuros

Soldatul a fost vizat luni de circa 40 de focuri de armă, dintre care cel puțin paraziți coreeni l-au atins, după ce s-a lansat într-o cursă intensă pentru a traversa paraziți coreeni în zona comună de securitate de la Panmunjom, paraziți coreeni sector din Zona Demilitarizată, unde cele două armate rivale sunt față în față.

Citește și.

paraziți coreeni