10 Idei de amenajare pentru dormitor tineret

Un dormitor tineret pentru adolescentul tau trebuie sa fie luminos dar cu stil personal si sigur, sa fie dotat cu toate cele uzuale dar sa aiba si spatiu liber pentru diverse activitati, ceea ce face camera acestuia sa devina cel mai greu de amenajat, indiferent de stilul pe care ti-ai propus sa mergi in decorarea intregii locuinte.

Iata cateva idei inedite de amenajare pentru dormitor tineret:

1. Dormitor tineret ce dispune de solutii inteligente de stocare, cu diferite decoruri vesele dar mature si cu o paleta cromatica in stil neutru, inveselita de printuri amuzante, decor completat cu un pat de inalta calitate si asternuturi pe masura.

2. Dormitor tineret pentru doi adolescenti, cu paturi gemene, intr-o camera matura si confortabila.

3. Dormitor tineret intre clasic si contemporan, completat de un pat cu tapiterie si perne pentru distractie, la care se adauga niste postere in genul unor tablouri, ce vor da o tenta rafinata dar potrivita perioadei adolescentine.

4. Dormitor tineret cu un scaun tip fotoliu langa fereastra, pentru o atmosfera intima si un loc de relaxare. Foloseste tapet pe pereti, perdele de calitate buna si alege un pat cu tapiterie fina, precum si culori cu tenta luminoasa.

Dormitor tineret fete

5. Dormito tineret fete cu design subtil si tematica nautica. Un spatiu nu foarte aglomerat, la care sa adaugi culori in nuante de albastru, albastru marin si chiar putin alb, cu un perete combinat cu dungi, pentru o camera plina de fantezie.

6. Dormitor tineret cu estetica simpla si eleganta. Adauga dungi galbene pe tavan pentru iluminarea intregului dormitor, de asemenea, dungile galbene pe tavan vor da luminii din incapere o tenta aurie, stralucitoare. Alege un mobilier in nuante potrivite si cu un stil rafinat.

7. Dormitor tineret in stil exotic. Alege tapet in nuante vii, un pat mare si o lenjerie de buna calitate. Completeaza decorul alegand corpuri de iluminat fara intrerupere si pentru o nota originala poti sa adaugi o oglinda mare chiar in fata patului, si unele mici deasupra lui, adica da, pe tavan!

8. Dormitor tineret cu geometrie curata. Decoreaza cu o gama de culori in stil neutru, adauga un covor mare si pufos, un pat cu un design simplu si asternuturi de lux.

9. Dormitor tineret cu aspect minimalist. Adauga un birou pentru activitati sporite, un pat cu tapiterie in nuante neutre si foloseste o paleta cromatica nude, alb, la care adauga diverse ornamente in culori deschise sau nuante reci.

10. Dormitor tineret si living in acelasi loc. Adauga un pat cu o saltea mare, perdele cu model, ornamnete, o canapea si doua fotolii aseaza in jurul unei masute pentru jocuri, si creeaza un colt special pentru teme si diferite activitati scolare, unde sa se gaseasca o biblioteca si un birou.