Vierme opus, mobiliersiamenajari.ro - Inseparabilitatea cuantică şi găurile de vierme


vierme opus foot wart how to remove

Autor: Dr. Simona Stiuriuc Scolecifobia este frica intensa, irationala de viermi. Persoana afectata isi poate generaliza frica incluzind orice arata ca un vierme.

hpv virus warts on legs

Individul se teme de a nu fi infestat sau contaminat. Poate refuza sa iasa afara dupa ploaie sau sa evite complet gradinile.

vierme opus

Uneori denumita vermifobia, scolecifobia deriva din vierme opus scolex - vierme si fobos - frica. Ca si in alte fobii, persoana afectata a experimentat o trauma in copilarie care a fost automat asociata cu viermii. Poate ca a observant raspunsul negativ vierme opus fobic al altor persoane cind au fost confruntate cu viermii si au invatat sa imite reactia.

vierme opus

Poate, fiind copil persoana a fost victim unei glume care vierme vierme opus implicat viermi sau pur si simplu nu ii plac viermii si a dezvoltat in timp o fobie. Indiferent de cauza, persoana scolecifobica vierme opus acuza anxietate si disconfort care ii intrerupe complet capacitatea de a functiona. Simptomele sunt individuale si pot varia de la persoana la persoana.

Unii indivizi, cind sunt confruntati cu frica de viermi pot incepe sa perspire, se simt incomfortabil si le este greata.

leac pentru parazit medicamente antihelmintice în numele oamenilor

La capatul opus alte persoane sunt sever compromise incit pot experimenta atacuri de panica. Daca frica de viermi devine atit de intensa incit intrerupe capacitatea individului de a functiona exista citeva tratamente: consilierea psihologica, hipnoterapia, terapia de expunere, tehnici de relaxare, grupuri de sustinere, medicamente.

Alte articole:.

hpv virus symptoms female preparate combinate pentru viermi