Plasturii kinoki, Pantaloni pentru slabit + 50 plasturi pentru detoxifiere - Arhivat


Reteta este o reteta traditionala veche de sute de ani care a fost imbunatatita cu ingrediente din medicina traditionala chineza. Medicina plasturii kinoki a inteles asadar ca, datorita pozitiei bipede si gravitatiei, toxinele coboara si se acumuleaza in picioare.

Plasturi detoxifiere Kinoki

Cand plasturii kinoki scos dimineata, plasturele va fi innegrit, rigid, umed si unsuros daca a absorbit toxine. Acumularea de substante nocive in organismul nostru duce la boli si imbatranire prematura conform Dr.

Asa cum nutrientii sunt transportati de plasturii kinoki radacini pana la frunze, tot asa, plasturii KINOKI  prin presiunea osmotica, cu ajutorul turmalinei, mai exact plasturii kinoki razelor infrarosii care produc o dilatare a vaselor de sange din zona si stimuleaza punctele de presopunctura din talpaa campului magnetic si a ionilor negativi care atrag si neutralizeaza toxinele incarcate pozitiv extrag toxinele, resturile metabolice si metalele grele direct din sistemul limfatic.

plasturii kinoki

In plasturii kinoki, piciorul este considerat un canal catre toate organele din corp, cu peste 60 de puncte de presopunctura. Pe plasturii kinoki dilatarea vaselor de sange, razele infrarosii penetrante emise de turmalina, similare cu razele de aceeasi lungime de unda emise de soare, vindeca si incarca de energie organismul plasturii kinoki punctele de acupunctura din talpa.

plasturii kinoki wart treatment cantharidin

Scoateti hartia de protectie de pe materialul adeziv. Lipiti un plasture cu partea scrisa pe materialul adeziv, puneti plasturele pe talpa piciorului si fixati-l bine. Pentru cel mai bun efect plasturele trebuie aplicat inainte de culcare, pentru ore.

plasturii kinoki

Dezlipiti usor adezivul si stergeti toxinele ramase pe talpa. O cutie contine 10 plasturi detoxifianti tratament pentru 5 ZILE , 10 benzi adezive si un pliant care contine instructiunile de utilizare si toate informatiile de care aveti nevoie.

plasturii kinoki cancer colon pathophysiology