Pastile zilnic


Adaugati la lista de dorinte Prezentare generala Tonic cerebral Produsul imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare, eficientizeaza randamentul intelectual, este recomandat pentru normalizarea circulatiei cerebrale, creste fluxul sangvin si nivelul de oxigenare al creierului.

paraziti na licu papilloma is it cancer

De ce pastile zilnic de la Dacia Pastile zilnic Plante atent selectionate, concentrate in extracte standardizate de inalta calitate, ce au dus la obtinerea celor mai puternice si eficiente comprimate de pe piata. Forma prezentare: 2 x 60 comprimate Produsul nu contine coloranti si pastile zilnic.

anemie c est quoi cancerul stadiul 4

Contribuie la pastile zilnic normalizarea circulatiei cerebrale si periferice; - cresterea capacitatii de concentrare si memorare; - reducerea oboselii psihice si mentale. Mod de administrare Adulti si tineri peste 15 ani: cate pastile zilnic comprimat de 2 ori pe zi.

centru de detoxifiere targu mures

Se recomanda cure de 3 luni cu 3 saptamani pauza. Produsul se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei.

nikvorm plafar

Comprimatele se inghit cu apa. Contraindicatii Hemoragii, accidente vasculare hemoragice recente, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Xtrazex Formula de actiune Maraton Forte — cum functioneaza tratamentul Pastilele Maraton Forte pastile zilnic sunt doar pentru barbatii trecuti de o anumita varsta care inca isi doresc o viata sexuala activa si satisfacatoare.

Precautii Se administreaza cu prudenta persoanelor aflate in tratament cu medicamente anticoagulante. In sarcina si alaptare se administreaza cu recomandarea medicului.

Detalii Pastile zilnic Biloba in medicina traditionala se foloseste in insuficienta circulatorie cerebrala, tulburari de memorie la orice varsta, sechele dupa accidente vasculare cerebrale, traumatisme craniene, randament intelectual scazut, zgomote sau vajaituri in urechi, insuficienta circulatorie cerebrala si periferica, tulburari de memorie la varstnici, pastile zilnic.