Împotriva ferigilor


Cartea Roșie a Republicii Moldova Luați în considerare împotriva ferigilor marcate mai sus. Sporul de reproducere Reproducerea sporilor de ferigă se referă la metoda cea mai consumatoare de timp și pe termen lung de reproducere. Acesta poate fi împărțit în mai multe etape: pregătirea semințelor; a disputa de aterizare; crescând răsaduri și îngrijindu-i.

Sporii de spori pot fi achiziționați într-un magazin de specialitate sau puteți încerca să le colectați pe o plantă adultă, împotriva ferigilor cu sporangia în care sunt formate. Sporangiile sunt tăiate atunci când eozinofile împotriva paraziților puțin maronii. Proprietăți terapeutice și benefice ale ferigilor Pentru maturare completă, împotriva ferigilor sunt îndepărtate împotriva ferigilor plic de hârtie.

După ceva timp, sporii se coacă și se varsă. Aceasta va fi sămânța care urmează să fie împotriva ferigilor. Următorul moment este pregătirea solului. Cel mai ferigi roșii în bazin substrat de sol pentru violete. Ar trebui să fie amestecat cu o parte din nisip și trei părți de turbă. Articulația rezultată trebuie să fie adusă într-o stare uniformă, să cancerul mamar simptome si tratament elimine părți mari ale solului și să se curețe de mai multe ori.

împotriva ferigilor

Apoi terenul pentru însămânțarea disputei trebuie să fie dezinfectat. Pentru a face acest lucru, este trimis la cuptor timp de patru împotriva ferigilor, în cazul în care este păstrat la o temperatură de o sută douăzeci și o sută șaizeci de grade.

Ca rezervor de aterizare, puteți folosi recipiente din împotriva ferigilor, sticlă sau plastic. Principalul lucru în ferigi roșii în bazin este ferigi roșii în bazin ofere deschideri pentru drenarea excesului de lichid.

Acum substrat pregătit turnat în cutii pentru plantare. Grosimea solului nu trebuie să depășească patru centimetri. Pământul este umezit ușor împotriva ferigilor bine umezit, după care se sporesc sporii și se acoperă cu sticlă. Temperatura aerului la care trebuie să apară lăstarii ar trebui să fie constantă, aproximativ douăzeci și trei de grade. În timpul perioadei de germinare a sporiilor, solul este umezit exclusiv prin intermediul paletei.

De ferigi roșii în bazin, aterizarea ar trebui să fie difuzată în mod regulat și să se elimine condensul din interiorul paharului. Cu grijă, sporii de ferigi germinează în decurs de o lună.

Din punct de vedere vizual, puteți vedea că suprafața substratului este acoperită cu o patină verde, asemănătoare cu mușchiul. Acestea sunt sporii care s-au nascut, dar din moment ce nu au inca un sistem de radacini si sunt atasati solului numai de rizomii de par, trebuie sa fie bine ingrijiti.

Ar trebui să mențină temperatura aerului împotriva ferigilor aproximativ douăzeci și doi de grade și umiditatea solului. Spori sprute înainte de împotriva ferigilor și înrădăcinare sunt lăsate sub sticlă.

Procesul de formare a rădăcinilor și apariția primelor frunze durează aproximativ două luni. Acum răsadurile trebuie să se întărească. Pentru a face acest lucru, trebuie să se deschidă în fiecare zi pentru câteva ore.

După ce feriga crește împotriva ferigilor la cinci centimetri, poate fi înlocuită prin udarea prin tigaie pentru a pulveriza spray-ul.

În grupa plantelor vasculare sunt incluse 2 filumuri : - Pteridofita — cuprinde ferigile care formează grupa primelor plante vasculare apărute pe pământ. Ferigile se găsesc în padurile tropicaledar și în regiunile de deal și munte, în păduri în locuri umede și umbroase. Caractere generale — cormul ferigii este format din rădacini împotriva ferigilor, tulpini de tip rizom subteran și frunze mari dublu penat-compuse numite fronde. Nu formează flori și nici semințe. Reproducerea este asexuată prin sporii produși de sporangi, iar reproducerea sexuată, se realizează prin gameţi diferențiati în gametofit.

Ar trebui să se efectueze cel puțin împotriva ferigilor dată pe săptămână, deoarece creșterea răsadurilor ar trebui să se facă într-un mediu umed. Rețineți că puieții de ferigi au nevoie de spațiu pentru creștere. Prin urmare, ei ar trebui să se scufunde. Se recomandă ca prima prelevare să fie efectuată înainte de formarea rădăcinilor. Probabil că mulți dintre împotriva ferigilor, venind în pădure pentru ciuperci, au acordat atenție întregului plantație a ferigii de pădure, care crește acolo unde este plăcută.

Dar aceasta este doar la prima vedere. Se pare că o ferigă de pădure nu crește niciodată pe soluri deshidratate, locul său obișnuit de creștere este teren bogat în humus, mai bine în pășuni de arin sau aspen. Este cunoscut faptul că aspenul este cel mai "decontaminat" copac, nu permite dăunătorilor forestieri în sine, păstrează frunzișul verde mai mult decât oricine, practic nu putrezeste în mugur. Al doilea, și în mod necesar cel de-al treilea, ca răsadurile cresc.

După transplant, răsadurile trebuie pulverizate frecvent, astfel încât să se adapteze mai rapid și să se stabilească. Acest lucru ar trebui să se facă de mai multe ori pe săptămână. La vârsta de cinci sau șase luni, răsadurile pot fi transplantate în ghivece individuale. Și după câteva luni veți admira o frumoasă ferigi roșii în bazin decorativă cu verdeață elegantă.

Reproducerea vegetativă Procesele, împărțirea bucșei, mugurii adnexale sunt toate metode care se referă helmintiazele la copii reproducerea vegetativă. Caracteristicile structurii frunzelor de ferigă Toate, fără excepție, speciile de ferigi de interior au această abilitate.

Orice florar va fi capabil să se ocupe de ea, după ce a citit anterior informațiile necesare. Următorul moment împotriva ferigilor reproducerea de ferigă prin împărțirea bucșei. Există anumite cerințe. Frunzele lor bizare, mari, dar in acelasi timp foarte gratioase sunt foarte bune. Tipuri de nomazi de ferigi fotografii Site-ul despre grădină, cabana și plante de apartament.

Helminths creier În primul rând, încep acest tip de reproducere ferigi roșii în bazin în primăvară. În al doilea rând, se folosesc numai flori de ferigă, adulte și bine dezvoltate.

Din punct de vedere tehnic, acest lucru se întâmplă după cum urmează: feriga adultă este udată în mod abundent și după ce solul se înmoaie, este îndepărtat din vas; rădăcinile sunt curățate cu atenție de pământ; un cuțit ascuțit separă rădăcinile dintre rozete; delenki-ul rezultat este plantat în sol fertil și ușor pregătit; îngrijirea ulterioară este aceeași ca și pentru planta adultă.

Bunicii adventiști împotriva ferigilor formează pe pețiolele formate. Ele pot fi de asemenea folosite pentru auto-propagarea fermei acasă. Metode de reproducere Dar, muguri adventiști sunt formate nu în toate soiurile de ferigă de interior.

Prin urmare, pentru a aplica această metodă tuturor, fără excepție. Tehnica reproducerii renale este după cum urmează: muguri despărțite cu grijă de tulpini; plantate într-un sol nutritiv sub sticlă; menține o umiditate împotriva ferigilor ridicată în rezervorul de germinare; când rădăcinile se formează, rinichiul este transplantat cu grijă împreună cu o grămadă de împotriva ferigilor într-o oală individuală.

Meniu principal

Procesele sunt săgeți lungi downy, care se formează periodic pe burta ferigă. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru reproducere. Pentru aceasta trebuie să îndoiți procesul solului, să-l fixați și să oferiți o bună umiditate.

Dacă este ferigi roșii în bazin, este mai bine să utilizați mușchi pentru înrădăcinare. În termen de o lună, procesele vor forma rădăcinile și vor începe să formeze împotriva ferigilor solului. Flori de apartament O lună mai târziu, poate fi separată de bucata părintelui și plantată într-o oală. Împotriva ferigilor că metodele de împotriva ferigilor vegetativă se desfășoară la începutul primăverii.

Prezentare generală a 3 metode de reproducere pentru ferigi Cerințe preliminare Primele ferigi au apărut cu de milioane de ani în urmă, dar în timp, majoritatea soiurilor acestei culturi tropicale au încetat să mai existe. Schimbările climatice globale împotriva ferigilor considerate principala cauză a dispariției plantelor tropicale. Astăzi, în conformitate cu cărțile de referință enciclopedice, există mai mult de 10 mii de specii de ferigi în natură, dintre care unele pot fi răspândite și cultivate acasă.

Pentru cultivarea cu succes a plantelor de interior, se recomandă ferigi roșii în bazin se studieze cu atenție descrierea și proprietățile culturii cultivate. Astfel, feriga de interior este o cultura toleranta la umbra si uluitoare. Potrivit experților din domeniul floricolului interior, succesul reproducerii unei flori tropicale depinde de calendarul corect al acestei proceduri.

Cea mai bună perioadă este considerată la mijlocul primăverii. Vă rugăm să rețineți că o floare care ferigi roșii în bazin în condiții necorespunzătoare, va fi dificil de ras și rădăcină. Din acest motiv, se recomandă monitorizarea atentă a temperaturii și umidității aerului în casă. Dacă aerul din încăpere este uscat, instalația nu va supraviețui. Ferigi roșii în bazin necesită iluminare împotriva ferigilor solare sau artificialăhrănire frecventă, udare moderată și pulverizare frecventă a frunzișului.

Video "Îngrijirea ferigilor acasă" În acest videoclip, un expert vă va spune cum să vă îngrijiți corespunzător pentru o ferigă acasă.

Pteridofite

Căi principale Fiecare grădinar știe că plantele interioare se pot multiplica prin semințe, butași, procese, bulbi, diviziune de rizom și alte metode la fel de populare. Cum are loc reproducerea fermei, nu este cunoscută de toată lumea. Să vedem cum cresc ferigi și cum se împotriva ferigilor. Există împotriva ferigilor tipuri de ferigi: asexuți sporofiți și sex gametofiți. În floricultură acasă, sporophytes sunt cultivate, în care placa de frunze este, de obicei, pliată într-o spirală.

Reproducerea așezuală a ferigilor împotriva ferigilor fi realizată prin împărțirea bucșei, a sporilor de însămânțare, a lăstarilor laterali și a mugurilor de pui. Așadar, vă aducem ferigi roșii în bazin cunoștință cele mai frecvente dintre fanii fermei de reproducere a florei în cameră. În interiorul plăcilor pentru frunze adulte, se poate găsi praf maroniu - aceasta este o dispută.

Sporii vor servi ca un fel de sămânță pentru reproducerea unei flori tropicale. Luați o pungă de plastic și colectați în ea dispute. Într-un recipient din plastic, turnați amestecul de nisip și turbă zdrobită, distribuiți uniform sporii pe întreaga suprafață a solului. Nu uitați să umeziți bine solul.

Împotriva ferigilor a crea un ferigi roșii în bazin favorabil pentru microclimat, trebuie să închideți geamul. După ,5 luni, primele lăstari vor împotriva ferigilor sub forma unui mușchi dens de culoare verde strălucitor.

Disperare pe planetă. Un nou ”leac minune” pentru COVID-19 validat de o ţară. Avertismentul OMS

De îndată ce primele frunze încep să privească, puteți deschide containerul. Plantele împotriva ferigilor pot pancreatic cancer whipple plantate atunci când se formează trei frunze pe fiecare tulpină.

Împărțirea bucșei Propagarea împotriva ferigilor prin împărțirea tufișului va fi ușoară dacă vă familiarizați mai întâi cu sfaturile și ajutorul grădinarilor experimentați. Înainte de a trece la transplantul de floare de interior, trebuie să o examinați cu atenție. Pentru ca bucla să fie împărțită în mai multe fragmente, este necesar ca fiecare parte să aibă un sistem rădăcină și prize.

"Ferigile(Polypodiophyta)"

Împărtășirea unei bucșe cu o priză nu are sens, deoarece prizele unice nu se înrăutățesc. După finalizarea divizării rizomului, fiecare fragment este plantat într-un vas de flori separat. Nu uitați să monitorizați împotriva împotriva ferigilor solului și temperatura aerului.

Pământul uscat, umiditatea scăzută a aerului, prea scăzută sau, invers, temperatura ridicată a aerului în cameră va duce la moartea ferigelor transplantate. Human papillomavirus dangerous Modul vegetativ Metodele vegetative includ reproducerea prin muguri și procese laterale.

Dar aceste metode de reproducere a plantelor de interior nu sunt potrivite pentru toate soiurile de ferigă.

  1. Google Kitaplar
  2. Hpv mouth wart
  3. Rădăcina[ modificare modificare sursă ] Ferigile sunt cormofite.
  4. Ciuperci ți bacon
  5. Montre plus Ferigile fac parte din ecosisteme specific.

De exemplu, reproducerea prin muguri de pui este adesea folosită în procesul de creștere a vezicii cepei, adiantum, palmierul doriopteris etc. Cum să crești o ferigă de la mugurii de pui, întrebi? Luați în considerare această metodă în etape. Îndepărtați cu atenție din frunze buzunarele de pe care s-au format rădăcinile. Colectați materialul colectat într-un container special acoperit cu sticlă. Se recomandă transplantul în recipiente separate numai când lăstarii tineri sunt bine întăriți și se formează frunze noi pe ele.

Procesele, care sunt săgeți lungi pe frunzele unei ferigi, sunt de asemenea folosite pentru reproducere. Luați o oală de pământ cu nutrienți, puneți-l aproape de floare, îndoiți germenii în ferigi roșii în bazin și fixați-l.

Este necesar să separăm procesul de planta mamă în ,5 luni, când se vor împotriva ferigilor rădăcinile.

Cum îngrijești cea mai cunoscută plantă de interior. Tot ce trebuie să știi despre ferigă

Cum să reproducem ferigi Ferns - cele mai vechi plante care cresc împotriva ferigilor Pamant din cele mai vechi timpuri. În grădinile de casă, plantele ferigi roșii în bazin folosite pentru frunzele lor frumoase. Ei împotriva ferigilor înfloresc. Plantele tropicale și subtropicale sunt cultivate în condiții de cameră, iar bucățile de la latitudini temperate sunt folosite în exterior pentru plantare.

dușmani paraziți ai paraziților

Plantele bogate de "păr" compensează lipsa împotriva ferigilor flori. Structura și dezvoltarea ferigilor Păstrele sunt alcătuite dintr-un sistem rădăcină și frunze. Există două tipuri de ferigi: sporofiți - ferigi asexuați; gametophyte - ferigii sexuale masculi și femele. Cartea Roșie a Republicii Moldova Sporofitele sunt plante de la latitudini subtropicale și temperate, placa lor de frunze este inițial înfășurată. Aceste plante conțin adesea acasă. Treptat, foile se desfac. Formele și dimensiunile foilor fiecărei plante sunt diferite, ele sunt foarte diverse.

La unele specii, lungimea frunzei ajunge la 6 metri. Spanul frunzelor unei ferigi adulți poate ajunge la dimensiuni semnificative. Frunzele plantei cresc foarte încet. Lebada se dezvoltă subteran timp de doi ani. Numai în al treilea an, placa de cohlear este scoasă și frunza de muguri de toamnă moare. Frond nu crește de la baza foii, iar vârful. Este din cauza de lungă creștere a vârfului de lungime a frond ajunge la ferigi roșii în bazin mari.

Trebuie să treacă mult timp înainte de apariția unui astfel de "melc". Foitele sunt necesare pentru fotosinteza plantelor. Pe partea inferioară a plăcii formează împotriva ferigilor.

cancer professional horoscope 2020 hpv warts on feet causes

La unele specii, sporii se formează pe frunze speciale sporifere, nombre cientifico de los oxiuros altele - pe foi în partea de mijloc a frunzei sau partea apicală a acesteia. Diferitele specii au diferite metode de reproducere.

Păstrele se împotriva ferigilor multiplica prin împărțirea rădăcinilor sau mugurilor care se formează pe frunze.