Lungimea viermei, Dăunători porumb - Viermele vestic al rădăcinilor| Corteva Agriscience


recenzii de curățare a corpului tratament cu injecții papiloma

Anvergura aripilor măsoară 1,4 până la 2,2 cm. Dauna este efectuată lungimea viermei viermele fructelor, larva insectei de până la 2 cm, care forează până la carcasa sâmburilor mărului. Ca urmare a consumului pulpei fructului se eliberează prin locul de intrare ţesut de fruct amestecat cu dejecţii excrement de omidă.

VIERMELE DISTRUGE TOT in The Forest !

Biologie Viermele lungimea viermei formează o generaţie pe an. Perioada principală de zbor este în lunile mai şi iunie. Fluturii femelă depun 30 până la 60 de ouă pe fructele sau frunzele pomilor fructiferi.

papilomavirus în tratamentul bărbaților condylomata acuminata doccheck

Dăunătorii infestează fructul ca larvă şi se hrănesc din acesta. Omida adultă părăseşte fructul şi se localizează sub solzii scoarţei.

Unele larve se împupează de abia în primăvara anului următor.

an anthelmintic definition

Dar cea mai mare parte a larvelor se împupează încă în acelaşi an, astfel lungimea viermei în condiţii bune se poate ajunge la o a doua generaţie, care efectuează zborul în lunile august şi septembrie. Print Comentariu Utilizează cu precauţie produsele fitosanitare. Citește întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.

lungimea viermei

Lungimea viermei și pe.