Giardinophyt pareri, Giardinophyt - PlantExtrakt - Compara preturile la medicinale pe ShopMania


Actiune: Favorizeaza eliminarea parazitilor intestinali giardia, oxiuri, ascari avand o pronuntata actiune antihelmintica, dar si antimicrobiana distruge microorganismele si impiedica inmultirea lorfavorizeaza eliminarea giardinophyt pareri din intestin carminativ si combate giardinophyt pareri de voma si greata.

human papillomavirus latency

Indicatii: Eliminarea parazitilor intestinali in cure de 7 zile repetate dupa o pauza de alte 7 zile pentru prevenirea recidivelor. Se recomanda administrarea la toti membrii familiei.

giardinophyt pareri banda de paraziți

Reactii adverse: nu s-au semnalat. Contraindicatii: nu se administreaza in timpul sarcinii.

hpv warts spreading cancer malign vezica urinara

Copii de ani: 1 ml, in putina apa, dimineata, inainte de masa Copii de ani: 2 ml, in giardinophyt pareri apa, dimineata, inainte de masa; Copii peste 15 ani si adulti: 3 ml, in putina apa, dimineata, inainte de masa. Cura dureaza 7 zile consecutiv, urmate de o pauza de 7 zile si apoi se reia 7 zile consecutiv. Prin renuntarea la procesul de uscare si prin prelucrarea imediata a plantei proaspete se pastreaza nealterat fitocomplexul care da puterea vindecatoare a produsului fitoterapic.

giardinophyt pareri hpv tedavisi samsun

Garantia giardinophyt pareri extractelor PlantExtrakt este data de autorizarea firmei de catre Agentia Nationala a Medicamentului, precum si de mentinerea de mai bine de 10 ani pe piata externa.