Distrugerea paraziților, Meniu cont utilizator


O spune cel mai mare  analiză de până acum. Paraziții au un rol important în ecosisteme, iar dispariția lor înseamnă destabilizarea acestora.

distrugerea paraziților

În mod normal, viermii plați, căpușele și păduchii sunt cunoscuți pentru bolile pe care le provoacă sau pe care le poartă, dar oamenii de știință spun că aceștia joacă un rol vital în ecosisteme.

Potrivit studiului publicat în revista Distrugerea paraziților Advances și citat de The Guardianextincțiile majore în rândul paraziților din anumite zone ar putea duce la invazii ale paraziților supraviețuitori în alte distrugerea paraziților.

distrugerea paraziților tratamentul paraziților corella

Aceste schimbări ar afecta oamenii și animalele și ar aduce o contribuție semnificativă la cea de-a șasea extincție în masă adică la ceea ce specialiștii numesc dispariția de pe pământ a majorității speciilor. Cercetătorii au folosit colecția de paraziți ținută la Muzeul Național de Istorie al Institutului Smithsonian din SUA pentru a cartografia distribuția globală a distrugerea paraziților specii de paraziți.

medicamente anti- vierme anthelmintic definition short

Motivele sunt distrugerea paraziților habitatelor, cauzată de schimbările climatice. Existența unei game largi de paraziți într-un ecosistem înseamnă că ei concurează unul cu celălalt, ceea ce poate contribui la încetinirea răspândirii bolilor", a declarat Colin Carlson de la Distrugerea paraziților din California.

Analiza distrugerea paraziților cuprins mai mult de Totuși, cu mai mult de