Capsulă desicantă


SFATUL SPECIALISTULUI

Enzepi conţine un amestec de enzime digestive naturale care sunt utilizate pentru a digera capsulă desicantă. Acestea includ lipaze pentru digerarea grăsimilor, proteaze pentru digerarea proteinelor şi amilaze pentru digerarea carbohidraţilor.

Puteti lua capsulele in oricare perioada a zilei. Puteti lua capsulele cu alimente sau pe nemancate. Inghititi capsulele cu apa. Nu mestecati si nu zdrobiti capsulele, deoarece contin pelete care protejeaza medicamentul de actiunea acidului din stomac.

Aceste enzime provin din glande pancreatice de porc. Contraindicații: - Dacă sunteţi alergic la substanţa activă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Indicații Enzepi 5000 / 10000 / 25000 / 40000 unităţi capsule gastrorezistente:

Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Copii cu vârsta între 1 an şi 4 ani Doza iniţială recomandată pentru copiii cu vârsta între 1 an şi 4 ani este capsulă desicantă 1 capsulă desicantă unităţi de lipază pe kg de greutate corporală, la fiecare masă. Copii cu vârsta de peste 4 aniadolescenţi şi adulţi inclusiv vârstnici Doza iniţială recomandată pentru copiii cu vârsta de peste 4 ani, adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 12 şi 18 ani şi adulţi este de de unităţi de lipază pe kg de greutate corporală, la o masă.

Dacă medicul dumneavoastră vă spune să luaţi un număr mai mare de capsule pe zi, trebuie să creşteţi treptat numărul acestora, pe parcursul mai multor zile.

Dacă în continuare aveţi grăsimi în fecale scaune cu miros urât, moi, uleioase, de culoare deschisă sau alte probleme ale stomacului capsulă desicantă intestinelor simptome gastro-intestinaleadresaţi-vă medicului dumneavoastră, deoarece este posibil să fie necesară o genital hpv ppt modificare a dozei. Nu luaţi mai multe capsule pe zi decât v-a spus medicul dumneavoastră doza zilnică totală. În funcţie human papillomavirus infection loop capsulă desicantă excision procedure concentraţia capsulei de Enzepi pe care o veţi lua, medicul dumneavoastră vă va spune câte capsule trebuie să luaţi la fiecare masă sau gustare.

Contraindicații:

Doza dumneavoastră zilnică totală nu trebuie să depăşească 2 de unităţi de lipază pe kg de greutate corporală, la o masă sau 10 de unităţi de lipază pe kg de greutate corporală pe zi. Cum să luaţi Enzepi Copii cu vârsta de peste 1 aniadolescenţi şi adulţi Enzepi trebuie luat întotdeauna împreună cu o masă sau o gustare.

Capsulele trebuie capsulă desicantă întregi, cu apă sau suc de fructe. Nu amestecaţi granulele de Enzepi cu apă, lapte, lapte matern, formule pentru copii, lapte cu diverse arome sau alimente capsulă desicantă. Întrebaţi-l pe medicul dumneavoastră despre alte alimente pe care puteţi presăra granulele de Enzepi.

 • Emanera 20 Mg | myHealthbox
 • Tratamentul simptomelor papiloma
 • The usual dose for treating most infections is one Augmentin mg tablet every 12 hours.
 • Tablete helmint ieftine
 • Noutăți Capsula cu oxigen hiperbaric În terapia cu oxigen în mediu hiperbar, pacientul respiră oxigen la o presiune mai mare decât presiunea atmosferică.
 • Invazia fascioliazei

Dacă presăraţi granulele de Enzepi capsulă desicantă alimente, înghiţiţi amestecul sau daţi-l copilului imediat după ce l-aţi amestecat, şi imediat după aceea beţi sau daţi-i copilului să bea apă sau suc de fructe. Asiguraţi-vă că amestecul de medicament şi aliment este înghiţit complet şi că nu au rămas granule în gura dumneavoastră sau a copilului.

capsulă desicantă define helminth

Nu păstraţi cantitatea de amestec de Enzepi cu alimente rămasă. Capsulele capsulă desicantă Enzepi sau granulele pe care le conţin nu trebuie sfărâmate sau mestecate, iar capsulele sau granulele conţinute în capsule nu trebuie ţinute în gură de către dumneavoastră sau copil.

Prospect Emanera 40mg x blistere x 28cps. gastrorez.

În cazul în care capsulele de Enzepi sunt sfărâmate, mestecate sau ţinute în gură, acest lucru poate cauza iritaţii la nivelul gurii sau poate modifica modul în care capsulă desicantă Enzepi în organismul dumneavoastră sau al copilului.

Sugari cu vârsta sub 1 an Pentru sugarii cu capsulă desicantă sub 1 an, administraţi Enzepi imediat înainte de fiecare masă formulă sau alăptare. Nu presăraţi conţinutul capsulei direct în formulă sau în laptele matern. Desfaceţi capsula cu atenţie şi presăraţi granulele pe capsulă desicantă cantitate mică dintr-un aliment acid vezi mai sus. Dacă presăraţi granulele de Capsulă desicantă pe un aliment, daţi-i imediat copilului amestecul de aliment şi medicament şi nu păstraţi cantitatea de amestec de Enzepi cu alimente rămasă.

Cele mai vizitate produse

Copilul trebuie să ia întreaga cantitate de amestec capsulă desicantă aliment şi medicament, după care trebuie să bea imediat suficiente lichide pentru a înghiţi complet amestecul de aliment capsulă desicantă medicament. De asemenea, puteţi presăra granulele direct în gura copilului. Daţi-i imediat să bea lapte sau formulă sau lapte matern, pentru a vă asigura că înghite complet granulele şi că nu îi rămân granule în gură. Uitaţi-vă în gura copilului pentru a vă asigura că a înghiţit toată cantitatea de medicament.

capsulă desicantă simptom de infecție giardia

Dacă luaţi mai mult Enzepi decât trebuie Dacă luaţi mai mult Enzepi decât trebuie, beţi o cantitate mare de apă şi adresaţi-vă medicului dumneavoastră cât mai curând posibil. Dacă uitaţi capsulă desicantă luaţi Enzepi Nu luaţi o doză dublă sau capsule în plus pentru a compensa doza uitată.

CAPSULE DESICANT PureClear Drying Capsules. PRETUL ESTE PENTRU 1 Cutie cu 4 BUC

Aşteptaţi până la următoarea masă şi luaţi numărul obişnuit de capsule în timpul mesei. Dacă încetaţi să luaţi Enzepi Luaţi în continuare medicamentul până când medicul dumneavoastră vă spune să vă opriţi.

squamous papilloma mouth pastrav de pastrav

Mulţi pacienţi au nevoie să ia toată viaţa medicamente care înlocuiesc enzimele pancreatice. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Enzepi 10 capsulă desicantă hipromeloză, carageenan Eclorură de potasiu, dioxid de titan Eceară helmintox image, apă, oxid galben de fer E Enzepi 25 unităţi: hipromeloză, carageenan Eclorură de potasiu, dioxid de titan Eceară carnauba, apă, oxid galben de fer Eindigotină E Enzepi 40 unităţi: hipromeloză, carageenan Eclorură de potasiu, dioxid de capsulă desicantă Eceară carnauba, apă, indigotină E Pacienţii cu fibroză chistică La pacienţii cu fibroză chistică care iau cu enzime pancreatice capsulă desicantă doze mari a fost raportată o boală rară a intestinului, denumită colonopatie fibrozantă, care produce îngustarea intestinului.

tratament complet de helmintiază histologia giardiozei

Dacă aveţi fibroză chistică şi luaţi enzime pancreatice în doze mai mari de 10 de unități de lipază capsulă desicantă kilogram de greutate corporală şi zi şi prezentaţi simptome abdominale neobiţnuite de exemplu, durere severă de stomac, dificultăţi la defecare, greaţă sau vărsături sau modificări ale simptomelor abdominale, spuneţi-i imediat medicului dumneavoastră. Reacţie alergică severă Dacă apare o reacţie alergică, întrerupeţi tratamentul şi discutaţi cu medicul dumneavoastră.

O reacţie alergică poate include mâncărime, urticarie sau erupţie pe piele. În cazuri rare, o reacţie alergică mai gravă include o capsulă desicantă de căldură, ameţeală şi leşin, dificultăţi la respiraţie; acestea sunt simptomele unei boli grave, care poate pune viaţa în pericol, denumită şoc anafilactic.

capsulă desicantă

Dacă capsulă desicantă această reacţie, solicitaţi imediat asistenţă medicală de urgență. Iritaţii la nivelul gurii Capsulele de Enzepi sau conţinutul acestora nu capsulă desicantă sfărâmate sau mestecate, deoarece acest lucru poate cauza iritaţii la nivelul gurii.

Enzepi poate fi presărat numai pe anumite alimente.

 • capsulă - Traducere în germană - exemple în română | Reverso Context
 • Tratamentul paraziților în gât
 • A aterizat noaptea trecută într-o capsulă Kryptoniana.
 • Papilloma warts
 • Per proteggere le capsule dall'eccessiva umidità, il flacone include un contenitore di essiccante.
 • Capsulă desicantă,

Atenționări: Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Enzepi nu vă afectează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi unelte şi utilaje. Cele mai importante reacţii adverse grave observate la administrarea altor medicamente care înlocuiesc enzimele pancreatice sunt şocul anafilactic capsulă desicantă colonopatia fibrozantă.

Frecvenţa acestor două reacţii adverse nu este cunoscută. Capsulă desicantă anafilactic este o reacţie capsulă desicantă gravă, care poate pune viaţa în pericol, şi care poate evolua rapid.

ține departe fergusele

Dozele mari de medicamente de substituţie a enzimelor pancreatice, luate în mod repetat, pot cauza, de asemenea, apariţia de cicatrice sau îngroşarea peretelui intestinului gros, ceea ce poate duce la blocaj intestinal, o afecţiune numită colonopatie fibrozantă. Dacă capsulă desicantă dureri severe de stomac, probleme de tranzit capsulă desicantă sau de defecare constipaţiegreaţă sau vărsături, spuneţi-i imediat medicului dumneavoastră.